Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

FOTO: Radnici Dnevnika ujedinjeni u protestu

Nezadovoljni radnici "Dnevnik novina i časopisa" i "Dnevnik prometa" protestovali su danas zbog neisplaćenih zarada, najpre ispred firme, nakon čega se povorka zaputila do zgrade Vlade Vojvodine, koja je osnivač ovog preduzeća.

Predstavnici 40 pozorišta u Novom Sadu

Generalna skupština Evropske teatarske konvencije (ETC), koja će u Novom Sadu okupiti predstavnike više od 40 evropskih pozorišta, biće svečano otvorena danas u Gradskoj kući.

Širi se štrajk u Dnevniku

Zaposleni u "Dnevnik Holdingu", "Dnevnik - Novine i časopisi" i "Dnevnik prometu" organizovaće u četvrtak u 9 sati ispred Dnevnikove zgrade protest, jer mesecima rade bez plate i zdravstvenog osiguranja.

Novi Sad lošiji za rad nego za život

Građani su Novi Sad i Beograd znatno lošije ocenili kao mesto za rad nego kao mesto za život, a trećina je zaključila da bi lokalni organi vlasti trebalo da imaju veću ulogu u stvaranju uslova za otvaranje novih radnih mesta.

Bojoviću uručena optužnica, čeka se suđenje

Glavnom i odgovornom uredniku ugašenog lista "Nacionalni građanski" Miloradu Bojoviću danas je uručena optužnica koja njega i novinarku tog lista Jelenu Spasić tereti za odavanje državne tajne, zbog objavljivanja izveštaja sa oznakom "strogo poverljivo" u kojem se analizira potencijal odbrane Republike Srbije.

"Naši" nisu spalili zastavu BiH u Novom Sadu

  Policija nema saznanja da se paljenje zastave Bosne i Hercegovine desilo na teritoriji Novog Sada, rečeno je u policiji povodom tvrdnji ekstremističke organizacije "Naši" da su u vojvođanskoj prestonici zapalili zastavu te zemlje u znak protesta zbog koncerta Dina Merlina u Beogradu.